УЛАЗНИЦЕ ПЛАНУЛЕ ЗА САТ ВРЕМЕНА

ГРОЗНИЦА НА СТАДИОНУ КРАЈ САВЕ, ЦРВЕНА ЗВЕЗДА КАО МАГНЕТ У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ, УТАКМИЦА СУТРА ПОЧИЊЕ У 15.00

Сремска Митровица – Мање од сат времена било је довољно да се распродају све улазнице за утакмицу осмине финала Купа Србије прволигаша Радничког и Црвене звезде. Како су истакли из управе клуба, интересовање за сусрет превазишло је очекивања.
– Раднички постоји један век, а сутрашња утакмица на нашем стадиону, биће прва такмичарска са београдским великаном, прваком Европе и света. Водећи се искуством од пре неколико месеци кад смо имали прилику да угостимо Партизан, знали смо да ће бити велика потражња за улазицама, али нисмо ни слутили којом брзином ће бити распродате — каже Драган Деспотовић, спортски директор клуба из града на Сави.
Искусни спортски радник није крио задовољство што је за историјски меч велико интересовање, пре свега, Митровчана,уз жал што због ограниченог капацитета стадиона, неће сви бити у могућности да љубимцима пруже подршку са трибина.
– Прва замисао била је да улазнице пустимо у продајуу понедељак и уторак, у временском периоду од по неколико сати, ценећи да ће то бити задовољавајуће. На наше изненађење, али и одушевљење, око 800 улазица продато је за
мање од сат времена. Наш стадион, међутим, има ограничене капацитете, а поштујући све захтеве полиције и комесара за безбедност нисмо били у могућности да пустимо у продају број улазница који би задовољио потражњу.
Деспотовић је напоменуо и да је око 350 улазница опредељено за Црвену звезду, уз нагласак да је управа, имајући у виду да је продаја улазница вршена током радног дана, одлучила да у складу са захтевима, сутра тачно у подне, пустити још 200 улазица у продају на благајни стадиона.
Утакмица Раднички – Црвена звезда почиње у 15 часова.

Д. Туфегџић

ФОТО: Раднички (СМ)

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 14. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!