УМЕСТО У ШАЈКАШУ, ТОМИЋ И ТОМЧИЋ У ДУБАИЈУ

Два узастопна пораза итекако кваре слику Бечејаца у актуелном каравану војвођанских српсколигаша, а како ће у недељу бити хендикепирани неиграњем двојице искуснијих, Николе Томића и Чедомира Томчића, не очекује се да ће поправити слику на гостовању Борцу у Шајкашу. Дода ли се томе да је ривал у минулом колу победио у Панчеву, те да им је то, свакако, подигло самопоуздање, онда је јасно да ће момци са Тисе имати изузетно тежак посао у недељу.

– Томић и Томчић су стални чланови репрезентације Србије у „мини фудбалу“ и представљаће нашу земљу у Дубаиу на Светском првенству. Њихов изостанак ће бити, свакако, хендикеп за нашу екипу, али је допринос српском фудбалу. Остали су вредно радили и очекујемо да достојно бране клупски углед. Биће то прилика за неке играче с мањом минутажом до сада да покажу вредност и скрену већу пажњу на себе. Речју, знамо да ће бити тешко, али не путујемо у оближњи Шајкаш са белом затавом. Напротив, вели спортски директор Бечејаца Милош Андрић.

Биће то, између осталог, прилика за бонусе да заиграју и покажу да и на њих треба рачунати. Уосталом, првенство је дуго и напорно, па ће за све бити времена да играју, а од њих самих зависи да ли ће у датом тренутку искористити шансу.

Окршај у Шајкашу игра се у недељу од 13,30 сати. Суђење је поверено Зрењанинцу Мариу Богићевићу, асистираће му Милан Рунић из Житишта и Милош Максимовић из Старчева, а четврти судија је Марко Попов из Зрењанина, док ће функцију делегата ФСВ обављати Ненад Хашка из Бачког Петровца.                   

В. Јанков

Није први пут: Бечејци без Томића и Томчића – фото: В. Јанков   

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 27. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!