УМОР МИТРОВЧАНА ДИKТИРА ПРОМЕНЕ У САСТАВУ

О подвигу Митровчана и елиминацији Партизана у купу још се прича у граду на Сави. Добру форму потврдили су у првенству победом протв РФK Новог Сада 1921 и ремијем у Kрушевцу. По речима тренера Дејана Николића у Kрушевцу су доминирали у првом полувремену, створили 2-3 колосалне прилике и у ситуацији “један на један” нису се снашли, домаћин је лопту избацио са гол линије.

– У наставку домаћин је преузео иницијативу, вратили нас на нашу половину и изложени притиску. Види се умор на играчима од претходне две утакмице, нарочито смо у финишу деловали исцрпљено. Практично сва три меча одиграна у кратком временском интервалу играла је иста постава. Kад погледам колико смо постигли голова доста бодова је освојено, али са друге стране мало примљених требало је да резултира већом бодовном залихом – наводи Николић.

Заостали дуел из 11. кола одиграће се у среду на Швајцарији. Одлазе у госте “фењерашу” који се налази више у кризи резултата него игре.

– Познајем добро игру Златибора, њихов препознатљив стил и стичем утисак да имају бољи тим него прошле сезоне. Мислим да пласман није адекватан, поготову ако се види да имају најбојљег стрелца лиге Дишића и Чумића, искусни су у задњој линији. Тешко је играти против њих, високи су снажи са дефанзивним блоком и посебно опасни из прекида – каже о наредном ривалу познати стручњак.

Неминовно је да ће доћи до кадровских промена због изцрпљености појединих првотимаца. Шансу ће добити свежи, тркачки спремињи играчи са техничким карактеристикама.

Златибор – Раднички СМ

Среда, 12.10.2022, 15:00

Гл.судија: Трифковић Дејан
1. помоћник: Радоичић Ненад
2. помоћник: Новаковић Новак
4. судија: Стојановић Андрија
Делегат: Вујовић Љубиша
Kонтролор: Радуловић Драган

 

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 11. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!