УПРАВА ХАЈДУКА 1912 ИЗАБРАЛА СПОРТСКОГ ДИРЕКТОРA

ПОВЕРЕЊЕ ВУКОВИЋУ

Руководство српколигаша из Куле повукло је очекивани потез. На седници Управног одбора на упражњено место спортског сектора клуба именован је СлотцанВуковић (37). Као играч оставио је дубок траг; а од почетка сезоне, поред Слободана Миловића, члан је стручног штаба Жељка Рачића.

– Ово је велика част али још већа обавеза. Захвалан сам Далибору Крковићу председнику и члановима управе који су ми указали поверење, а уз Жељка Рачића и Слободана Миловића провео сам лепо време у стручном штабу – истакао је Вуковић.

Претходну сезону Вуковић је седео на клупи Хајдука 1912, а иза њега је богата и успешна играчку каријеру у многим клубовима.

– Функција директора захтева више обавеза и одговорности. Учинићу све да Хајдук 1912 буде стабилан у свим структурама, а циљ је да уђемо у виши ранг. Надам се да ћемо сложтм све коцкице. Сада морамо да се посветимо прелазном року, а повлачићемо потезе у договору са Рачићем и Миловићем. Уз појачања и кадар из претходне сезоне Хајдук 1912 имаће екипу за поштовање – истакао је Слободан Вуковић.

Почетак припрема Хајдука 1912 заказан је за 10. јул.

М. Јовичић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 01. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!