УСПЕЛЕ ПРИПРЕМЕ МИТРОВЧАНИ ТРЕБА ДА ПОТВРДЕ У НАСТАВКУ ПРВЕНСТВА

Раднички из Сремске Митровице је припреме одрадио на задовољавајући начин. Спремали су се већим делом у Кући фудбала у Старој Пазови, где су имали изваредне услове за рад. Забележен је велики промет играча поред Саве, клуб је напустио комплетан тим (11), дошло је 10-так новајлија. Проблем су задавале ситније повреде и болест појединаца, као што је снашло новајлију Милића, који је има дужу паузу, као и повреда капитена Илића.

На првим утакмицама сви играчи су добили минуте да се покажу, касније се екипа концентрисала на ужи избор и форсирала се најача постава. Имали су успешну генералку против Словена, лидера Српске лиге, Војводина (2:0) и извесно је да ће тим који је започео меч истрчати у суботу на терен стадиона „Драган Џајић“, на Убу. Укупно су одиграли седам контролних утакмица, забележили шест победа и реми са Лозницом (укупно примили два гола).

– Добро смо се спремили, убрзали екипу у односу на јесенас, имамо већи ростер. Дошли су млађи играчи, управо они који су били потребни тиму. Много смо добили доласком Милића, Радојичића, Вићентијевића, Станисављевића, Амузуа, Миодраговића и малог Стајковића на позајмицу из Спартака. Не одступамо од нашег модела игре, а то је чврсто, тврдо, транзиционо брзо, са променом ритма. Ростер је квалитетнији и играчи који су били у другом плану могу се надати већом минутажом, нарочито ако буде повреда и картона – рапортира тренер Николић.

Чињеница је, вели, да су се сви појачали и пролеће је увек теже и захтевније од јесени. Амбиције су да се домогну плеј-офа, а неће бежати од баража уколико се укаже шанса.

ФК Раднички (Сремска Митровица) – фото: Д.Николић

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 19. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!