КАНДИЋУ ЈАСНИЈА СЛИКА

Прву проверу, са ОФК Бегејом, фудбалери Радничког из Зрењанина одрадили су на високом нивоу. Предраг Кандић имао је на располагању два тима и сви играчи добили су прилику по полувреме.
Зрењанинци су дан после теста одрадили тренинг, данас ће на терен два пута, а сутра ће у оближње Стајићево на утакмицу са истоименим домаћином.
– Задовољан сам, после десет дана рада стекао се утисак о екипи, игра и посвећеност обавезама били су на високом нивоу. У неким деловима игре, требало је да будемо доследнији да бисмо остварили све што радимо на тренинзима. Костур тима из прошле трке је остао и искуство у борби за опстанак донело је велико самопоуздање. Милан Бачвански је у прошлој сезони провео највише на терену, сазрео је и биће једна од главних адута – каже Кандић.

Стевановић, Мастило и Шемић вратили су се у зрењанински фудбал и рођени су на Бегеју.
Много ће да нам значе, имају искуства, Мастило и Шемић били су овде, ништа се није променило у начину рада, а Стевановић је дете Пролетера, жели овде да заврши каријеру и повукли смо добар потез. Њихове могућности су велике, биће освежење и појачања.
Још петорица младих задужили су опрему. Нападач Небојша Јовановић (19) играо је у РФК Нови Сад, крило Маркоски (18) дошао је из омладинаца Спартака ЖК, а из истог клуба је везиста Јован Росић (19). На средини терена игра и Радојчић (19) из Кабела, док је најмлађи, Филип Сабо (17) из Академије Тотово Село.
– Из добрих су школа и велики су потенцијал. Видело се и на тренинзима, пре теста са Бегејом, да могу у конкуренцију. Нисмо још завршили прелазни рок – каже Душан Танасић, директор Радничког.

Фото: Душан Танасић са новајлијама/Стевановић, Радовић, Мастило и Шемић

Б. Цвијетић

Извор: http://www.zurnal.rs