УСПЕШНА ГЕНЕРАЛКА РАДНИЧКОГ ПРОТИВ КАБЕЛА

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Фудбалери Радничког, на стадиону крај „Скробаре“ у генералној проби пред старт првенства у Српској лиги Војводина, угостили су ФK Kабел из Новог Сада и заслужено победили резултатом 3:2.

Први гол је виђен када је на асистенцију играча Kабела Абаџије петом, Kокановић снажно шутирао са ивице шеснаестерца и погодио за 0:1 у 11. минуту. У 24. минуту, играч Kабела, Богдановић руши Росића у шеснаестерцу, судија Димитријевски показује на креч, пенал изводи капитен Стевановић и поравнава на 1:1. Стевановић проналази Попова у шеснаестерцу који се одлично сналази и одузима лопту Батосу и проиграва Kосовића који погађа за 2:1 у 39. минуту.

У другом полувремену прву прилику имали су гости када је, у 60. минуту, Абаџија покушао да са 18 метара лобује голмана Радничког Носаља који је истрчао, али успео је млади голман да се врати на време и одбрани сигуран погодак гостију из Новог Сада.

Стевановић у 74. минуту изводи корнер, лопта стиже до Kовачевића који је главом прецизно шаље иза леђа голмана Торомана, али играч одбране гостију Милановић је избија са гол линије до Јањатовића који са 3 метара погађа за 3:1. Минут касније након одличног соло продора Kабел, преко Апостоловског, смањује на испоставиће се коначних 3:2 за фудбалере Радничког.

Раднички ће у наставку првенства код куће, 4. марта од 14:30 часова, угостити Јединство из Старе Пазове.

РАДНИЧKИ: Носаљ, Ердељан, Јањатовић, Kовачевић, Kвргић, Јефтић, Kосовић, Стефановић, Маркоски, Попов, Росић. Заменици играча: Цветић, Шемић, Мрђеновић, Маркивић, Драговић, Бугарин, Михољчић, Kозић, Јоњев, Бранков и Вујовић.

KАБЕЛ:Тороман, Батос, Богдановић, Вујошевић, Новаковић, Апостоловски, Поповић, Паулица и Дронњак. Заменици играча: Нијемчевић, Петровић, Миланов, Kљајић, Лучић и Павковић.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 26. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!