УСПЕШНА ПРОВЕРА ЗЕЛЕНО-БЕЛИХ

На Градском стадиону у Инђији по тропским временским условима и температури на граници 40 степени Целзијуса је одиграна последња провера два прволигашка клуба пред старт нове такмичарске сезоне.

У Инђији је гост био тим Радничког из Новог Београда који се пласирао у Прву лигу Србије после дугог низа година таворења међу београдским трећелигашима. Фудбалери два тима су испред себе имали и трећег противника, а то су били временски услови који нису дозвољавали правилно дисање играча и сигурно је и то утицало на квалитет провере два тима. У првом делу меча готово да није било прилика да се било шта запише у новинарску бележницу. Сем борбености и залагања, празнина.

У другом делу меча слична игра, али је могуће да је и пад концетрације утицао и на неколико прилика за гол. И то су углавном били покушааји са дистанце, а домаћин је до гола стигао у 84.минуту меча, што је било довољно за победу. Десанчић је био стрелац тог гола из непосредне близине од голмана Ристића. Пре тога је то била добра акција домаћина по десној страни напада. У наставку чак два играча је могло до лопте и гола, али је све то испратио Десанчић и сигурним шутем затресао мрежу. 1: 0.

Инђија – Раднички Нови Београд 1:0 (0:0)

Градски стадион, гледалаца око 50. Судија: Петар Радојчић, помоћници: Дамјан Ћирић и Алекса Лужајић сви из Инђије. Стрелац: Десанчић 84′.

Инђија: Рнић, Бојовић (К), Рађен, Србијанац, Марко Стојановић, Славиша Стојановић, Ризнић, Ђурић, Радосављевић, Десанчић, Ђуричковић.
Играли су још: Недељковић, Станојевић, Гаиловић,
Тренер: Јован Голић

Раднички: Ристић, Станимировић (Станковић), Ракиц М, Јевремовић, Ђорђевић, Трајковић, Недељковић, Светличић, Сићовић, Ахметовић, Стојисављевић.
Клупа: Никола Ракић, Ћурчић, Димитријевић, Смиљанић, Величковић, Мијаиловић, Симић, Дуредини.
Тренер: Милош Јоксић

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 24. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!