УЗ НАВИЈАЧЕ ДО ТРИЈУМФА

Нафтагас је савладао шајкашки Борац и поново ће сутра бити домаћини. Словен је гост плаво – белих и изабраници тренера Предрага Кандића желе да дођу до другог тријумфа.

– Меч са неугодним и чврстим Шајкашанима је иза нас и освајањем три бода остварили смо циљ. Нисмо имали право на грешку, осетио се притисак, али головима у првом полувремену решили смо питање победника. Срчано смо се борили и бодови су најважнији – каже дефанзивац Никола Бјелица.

Искусни првотимац нагласио је да су из прва три кола на конту могли да имају више од три бода.

– Десило нам се Јединство на старту трке и после нас изгубило је оба меча, а вођство у дуелу са Куљанима нисмо искористили. Ова сезона је најавила неизвесне борбе и редослед на табели није ни приближан најавама током припремног периода. Што је неизвесније, то је и занимљивије и публика воли дуеле као што су уводни у ово првенство.

За меч са Румљанима, стасити штопер Нафташа истакао је да очекује жестоку борбу и да гости имају снажан и искусан тим.

– Очито је да лаких нема и циљ је да оверимо тријумф са Борцем. Треба да поновимо борбеност из претходног сусрета и да оставимо срце на терену. Кад се бори за сваку лопту и део терена, онда добар резултат не може да изостане. Имамо подршку присталица и верујем да Румљани, без обзира што су за победу испред, не могу да нас изненаде – истакао је Никола Бјелица. 

Ц. Б. 

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 01. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!