УЗ ВУЈАСИНА 24 ИГРАЧА

ПОСЛЕ ФУЗИЈЕ СА ФЕНИКСОМ 1995, СТАРТОВАЛО И ЈЕДИНСТВО (СП)

На окупљањуу старих и нових снага Јединства (Стара Пазова) били су поједини чланови руководства, али и неки пријатељи и навијачи. Фузија Јединства и Феникса 1995 донеће, сигурно, лепшу слику и боље расположење када су у питању резултати у у Српској лиги Војводина                                                Позиву су се одазвала 24 играча са списка Милана Вујасина, шефа струке, и помоћника Драгана Огризовића и Милоша Милиновића. На привременом списку налазе се: голмани Лука Крстовић из ОФК Жаркова и Милош Милиновић, који је двоструку улогу имао у Борцу из Шајкаша. Ту су још: Алекса Бељић, Немања Стевановић, Филип Пађен, Немања Матовић, Данило Живановић, Матија Миливојевић, Урош Обрадовић, Вук Хајдуковић, Мартин Валент, Предраг Михајловић, Марко Шимун, и Миленко Мијатовић, Миле Вујасин, Лука Кожовић (БСК Борча) и Славко Цветиновић. Одазвали су се и играчи на проби Владимир Радисављевић (Црвена звезда, Мали Мокри Луг), Кристијан Филиповић (Ком, Црна Гора) и Никола Алгеловски (Северна Македонија). Повређен је Милутин Јеловић, док је Александар Иветић на мору.
Миша Хриц, председник Јединства, подсетио је играче на њихова права, али и обавезе, уз нагласак да су припајанем Феникса 1995 створени бољи услови за стабилност клуба у свим аспектима. Пожелео је свима добро здравље и срећу, уз очекивање да ће своје улоге дисциплиновано и ревносно извршавати.
Милан Вујасин предочио је план припрема, а после тога играчи су истрчали прве кругове на атлетској стази и подељени у две групе одмерили снаге. Списак појачања није закључен и до краја прелазног рока очекује се још једна трансфер бомба.

М. Бзовски

ВЕЧЕРАС СКУПШТИНА

После бројних процедуралних радњи, строго поштујући одредбе Закона о спорту и сагласности Извршног одбора ФС Србије за фузију са Фениксом 1995, на ред је дошао завршни чин спајања два клуба. Делегати Скупштине Јединства састаће се вечерас да би изабрали нове органе клуба за четворогодишњи мандатни период.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 08. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!