УЗБУЂЕЊЕ ПРЕД ДЕБИ

Припреме на Златибору брзо су прошле, а узбуђење међу играчима и навијачима новог суперлигаша Младости ГАТ почиње да расте. Још мање од недељу дана остало је до њиховог дебија у нашем елитном рангу, у недељу против Радника у Сурдулици.
Током прелазног рока, челници млађег новосадског суперлигаша, предвођени председником и финансијером Дејаном Слијепчевићем, урадили су велики посао како би скоцкали тим за искушења. Младост ГАТ је у прелазном року довела: Мирослава Маричића (Јавор Матис), Зарију Ламбулића (Младост Лучани), Данила Миладиновића (Бродарац), Новицу Максимовића и Владимира Ковачевића (Војводина), Милана Миросављева (Партизани, Албанија), Марка Мандића (ОФК Бачка), Андрију Радуловића и Илију Бабића (Црвена звезда) и Николу Станковића (Раднички, Ниш). Са екипом су тренирали Вукмановић и Маркиш, али они тек треба да се изборе за евентуалне уговоре с Новосађанима.
После дуела с имењаком у Лучанима, играчи Младости ГАТ добили су краћи одмор, а већ вечерас (18,30) настављају с радом на свом стадиону. У фокусу ће им бити дуел с Радником, у којем свакако желе да покажу суперлигашки квалтет. Једино што тера на опрез тренера Бранка Жигића и његове сараднике је чињеница да нова екипа још није довољно уиграна. Мотив им, међутим, ситурно неће недостајати, а један од квалитета може да им буде и то што је тим прилично искусан и што већина играча има доста искуства у суперлигашкој конкуренцији.
Одговор на питање колико Младост ГАТ може да уради међу најјачима, почеће да се исписује у наредним месецима, а навијачи, популарни „Којоти“, верују да их
њихови миљеници неће разочарати и да ће доказати да су спремни за све изазове.

А. Предојевић

ПОБЕДА, РЕМИ И ПОРАЗ НА ПРОВЕРАМА

Гатовци су одиграли три контролна сусрета, забележили су по победу (Сутјеска -1:0, стрелац Савковић), реми (Спартак ЖК 0:0) и пораз ( Младост Лучани -1:3, стрелац Миросављев). Планирана утакмица с Вождовцем била је отказана.
У првом колу Супер лиге Новосађани играју са Радником (10. јула), а у премијери пред својим навијачима на „Карађорђу“ биће, у градском дербију, домаћини Војводини.

ОБЈАВЉЕНО: 04. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!