ВАЖАН МЕЧ ПРЕД ФУДБАЛЕРИМА ИНЂИЈЕ

Важан меч је пред фудбалерима „Инђије“. У оквиру петог кола плеј-офа на ТОYО ТИРЕС АРЕНИ дочекују тим „ИМТ“-а. Никола Вукајловић је позвао навијаче да дођу на стадион у што већем броју и буду ветар у леђа у овој тешкој утакмици.

„Долази нам екипа која је у доброј форми, мислим да имају одличне појединце, али се надам да ћемо поновити партију из Жаркова и уписати три бода. Немамо простора за калкулисање, мислим да ће бити једна добра фудбалска представа, па шта нам Бог да.“

Шеф стручног штаба Милан Kуљић биће на слатким мукама што се тиче састава за овај меч с обзиром да су сви спремни и да ће сви бити у конкуренцији. Има само речи хвале за тим из Београда, али верује у своју екипу и да ће на крају они бити ти који ће славити победу.

„Очекујем један тежак и неизвестан дуел. Ми ћемо остати доследни свом моделу игре. Моји момци су у претходном мечу показали како треба да играју до самог краја плеј-офа, тако ће бити и овој утакмици. Учинићемо све што је у нашој моћи да на зеленом тепиху дођемо до жељеног резултата и остваримо свој циљ“.

Меч на ТОЈО ТАЈЕРС АРЕНИ се игра сутра са почетком од 17 часова.

Извор: https://fkindjija.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 06. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!