ВЕЋИ ИЗАЗОВ У ПЕРЛЕЗУ

Јован Кујунџић није више члан Јединства. После три и по године сарадње, офанзивни везиста растао се са Карађорђевчанима, уследило је то после контролног меча са елемирским Нафтагасом.

– Желео сам већи изазов и прихватио сам позив из Војводине 1928. Перлежани су први фаворити војвођанског „Истока“, за пласман међу српсколигаше, и надам се да ћу помоћи да задрже прву позицију. У Јединству сам оставио пријатеље и желим му све најбоље, да што пре изађе из опасне зоне – рекао је Кујунџић, а јесенас на терену провеоје 1.119 минута и три пута био стрелац.

У табору Перлежана задовољни су доласком Кујунџића, рођен је 1999. године и одавно се потврдио на теренима „Истока“.

– Његовим доласком подигли смоконкуренцију на виши ниво. Може да игра на више места у везном реду и у офанзиви и његове могућности биће од велике користи. Хтели смо га и прошлог лета, али нисмо успели да га ангажујемо. Сад је прихватио позив, а дуго је играо са Гораном Радишићем, који је од прошлог лета наш члан и брзо ће да се уклопи у колектив. Са Кујунџићем смо јачи у односу на први део трке – не крије Мирко Стокић, тренер јесењег првака Војводине 1928.

Б. Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 31. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!