ВЕЛИКА ПОБЕДА ФУДБАЛЕРА РАДНИЧКОГ У БОРБИ ЗА ОПСТАНАК

Фудбалери Радничког, на домаћем терену пред око 150 гледалаца, остварили су веома битну победу против Кабела из Новог Сада резултатом 3:0 и знатно увеличали своје шансе у борби за опстанак у Српској лиги.

Прву прилику на мечу имали су играчи Радничког у 29. минуту, када је Росић са ивице 16 метара одлично проиграо Јефтића, чији је шут по земљи одбранио голман гостији Зувић. Гости су брзо узвратили након шута Ружића, али је голман Цвијетић био на месту и сигурно интервенисао.

Одмах на почетку другог полувремена, у 48. минуту играч домаћих Јефтић је вратио лопту у шеснаестерац, Богдановић је хтео да врати лопту свом голману који је истрчао, али је постигао аутогол за 1:0. У 59. минуту Марковић је избегао офсајд замку, направио дриблинг и несебичним пасом проиграо Попова који је преварио голмана Зувића и погодио за 2:0.

Квргић у 73. минуту одлично пролази по левој страни, проиграва Маркоског чији шут голман Зувић брани, а на одбијену лопту натрчао је Јефтић и рутински погодио за испоставиће се коначних 3:0

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 20. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!