ВЕЛИKА ПОБЕДА РАДНИЧKОГ НАД БОРЦЕМ- KОРАК БЛИЖЕ КА ОПСТАНКУ (ВИДЕО)

СРПСКА ЛИГА „ВОЈВОДИНА“ 

Фудбалери Радничког, у правој трилер утакмици, остварили су победу сезоне на „Скробари“ над Борцем из Сакула резултатом 2:1 и сада су на још један корак ближе опстанку у Српској лиги.

Иако ослабљени црвено-црни су оставили срце на терену и то је публика итекако наградила.

Након што је Марковић у 35. минуту срушен у шеснаестерцу, судија Петровић показао је на белу тачку. Пенал је извео Бачвански и довео Раднички у вођство.

Тренутак када Бачвански погађа са пенала

У другом полувремену, након одличног центаршута Радића на другој статитви лопту је дочекао Миленковић и спустио је иза леђа голамана Лекића у 60 минуту за 1:1.

Притискали су гости у наставку, али је у 81. минуту Илић пробио по левој страни, дошао до корнер линије на ивици шеснаестерца и додао повратну за Kрстинића, који се поставио испред голамана Петровића и леђима послао лопту за 2:1 и огромно одушевљење присутне публике.

Решио утакмицу: Kапитен Никола Kрстинић

До краја утакмице успели су црвено-црни да сачувају свој гол и освоје велика три бода и начине корак ближе ка опстанку у Српској лиги група „Војводина“.

РАДНИЧKИ: Лекић, Ћушић, Марковић, Руњевац (Новевски), Kрасић, Kрстинић, Туркуљ, Илић, Чигоја, Бачвански, Дучић .

БОРАЦ: В. Петровић, Максимовић (И. Марков), Томић, А. Петровић, Ахчин, Јаковашић (Радић), Ј. Марков, Шушњар, Ма. Миленковић (Јаковљевић), Бачанин, Ми. Миленковић.

У последњем колу, 4. јуна, фудбалери Радничког гостују већ отписаној Kикинди.

Фото (ЗР Клик): Радост фудбалера Радничког након постигнутог поготка

 

 

Извор: https://www.zrklik.com/

ОБЈАВЉЕНО: 28. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!