Пред сремскомитровачким Радничким је тешко гостовање, изабраници Дејана Николића у оквиру четвртог кола Прве лиге Србије играју против доскорашњег суперлигаша Металца.
Упркос томе што су црвено-бели у значајној мери ослабљени повредама, према речима шефа струке Николића, у Горњи Милановац не иду са белом заставом.
– Мој тим се тренутно суочава са бројним повредама и неколицина стандардних играча данас неће бити у тиму, међутим то нас неће спречити у томе да одиграмо добру утакмицу и они који изађу на терен дају максимум. Биће одређених ротација које су повредама изнуђене, поједини играчи који у претходним колима нису имали велику минутажу сад ће добити шансу, јер кога нема без њега се може, односно мора. Свакако на гостовање не идемо, што се каже, са белом заставом, објективно говорећи нисмо у позицији да претимо Металцу, али верујем да залагањем, дисциплином и пожртвованошћу можемо да позитивног исхода речи су Николића
Према речима шефа стручног штаба Митровчана, Металац је екипа која има сасвим сигурно за циљ повратак у Супер лигу, а тако и игра.
– Ривала познајемо изузетно добро, као и он нас, одиграли смо пријатељску утакмицу у припремном периоду тако да ту нема неких непознаница. Њихов стаж у Супер лиги претходних година, али и игре у првих неколико кола ове сезоне показали су да се ради о озбиљном клубу, добром тиму састављеном од квалитетних појединаца. Њихове амбиције су високе и биће ово сигурно велики испит за Раднички – завршио је Николић.

Д. Туфегџић

Извор: http://www.zurnal.rs