ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ: НИКОЛА ЧУМИЋ ИПАК У РУБИНУ

Досадашњи капитен Војводине ће са руским клубом потписати уговор на три године

Претходна два дана водила се велика сага око будућности капитена Војводине, али се чини да је сада дефинитивно крај – Никола Чумић каријеру ће ипак наставити у руском Рубину из Казања.

Првобитну информацију о одласку крилног нападача Лала у Русију демантовао је председник Војводине Драгољуб Збиљић, који је рекао да је понуда руског премијерлигаша једногласно одбијена. Ипак, како сазнаје Моцарт Спорт, Чумић би требало већ вечерас да отпутује у Русију и озваничи трансфер.

Као што је наш портал већ најавио, Старој дами на име обештећења требало би да припадне 1.500.000 евра, а Чумић ће уговор са Рубином потписати на три године. Тамо ће се придружити некадашњем члану Војводине, Игору Вујачићу, који је после четири године боравка у Партизану стигао у Казањ, као и Урошу Дрезгићу из Чукаричког, који је пред потписом за исти клуб.

Никола Чумић стигао је на „Карађорђе“ пре годину дана и брзо прирастао срцу навијачима Војводине. На дебију је за пола сата игре с два гола срушио Вождовац, а и у наставку првенства наставио са фантастичним партијама. Био је најбоља карика тима, за шта је почетком нове сезоне награђен капитенском траком.

Због запажених партија у Воши, Чумић је двапут добијао позив селектора Србије Драгана Стојковића Пиксија.

У дресу Новосађана Чумић је у свим такмичењима забележио 41 наступ и постигао 16 погодака, а са Лалама је имао још две године уговора.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 14. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!