ВЕЛИКО ФУДБАЛСКО ИМЕ НА КЛУПИ ИНЂИЈЕ ТОYО ТИРЕС

Фудбалски клуб Инђија је започео са припремама за нову сезону са освеженим стручним штабом.

Помало изненађујуће, бар за спортску јавност је била вест на самом почетку припрема да је завршена сарадња између Горана Драгољића, фудбалског стручњака до тада на клупи Инђије Toyo Тирес. Јован Голић који је и у сезони иза нас водио клуб са тренерског места, али без профи лиценце је стекао управо то звање кроз школовање које ће се полагањем завршити на јесен. Административне препреке су биле прошлост за овог младог стручњака, који по први пут самостално води стручни штаб. Већ на самом почетку је уследио и растанак са досадашњим кондиционим тренером Дејаном Јаворцем. Дан по старту припрема у клуб је стигло и велико фудбалско име.

Шеф стручног штаба Голић Јован је желео да мало освежи штаб. Дошао је Душен Ђокић, бивши играч Црвене звезде и Брижа. Који је био нападач. Хоћемо да пробамо да помогнемо шефу стручног штаба, да имамо по линијама сваког тренера који је за то задужен. Средина, веза, одбрана, а он то на крају да направи у једну целину. Има доста младих играча са којима треба додатан рад“, рекао је Обрад Бошковић спортски директор ФК Инђија Toyo Тирес.

Душан Ђокић је некадашњи голгетер, тада шампионског састава Црвене звезде. Сада млади фудбалски стручњак.

Прво бих да се захвалим на позиву. Нисам се двоумио ни једног тренутка када сам добио позив шефа Голића. Знам историју клуба. Знам доста играча. Познајем екипу. Пратио сам прошлу сезону која је била доста успешна, тако да неће бити проблема да се прилагодим„, осврнуо се у својој првој изјави Душан Ђокић помоћни тренер ФК Инђија Toyo Тирес.

Овде није све готово што се тиче струке у зелено белом табору. Очекује се да ће се за пар дана представити и нови кондициони тенер, као и неколико нових играча, баш на позицијама који доносе и голове за њихов нови клуб.

Извор: https://sportin.biz/

ОБЈАВЉЕНО: 29. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!