ВЕЛИКО ОБЕЋАЊЕ ВОШИНОГ ПРЕДСЕДНИКА: ДОВОДИМО РЕПРЕЗЕНТАТИВЦЕ ОКОЛНИХ ЗЕМАЉА

“Наш нови тренер Божидар Бандовић има немачки приступ фудбалу”, поручио Драгољуб Збиљић

Рукометаши и одбојкаши из Новог Сада доминирају у српским оквирима, али велики камен у ципели људима из српскер Атине представљају дугогодишњи резултати фудбалске секције. Покаже Воша некада назнаке озбиљности, скине и по неки велики скалп, али већ дуго не може да се приближи врху Mоцарт Бет Суперлиге.

Нису само проблем Црвена звезда и Партизан, већ ТСЦ, који је узео епитет трећег клуба у земљи, те Чукарички. Међутум, Драгољуб Збиљић уверава да нема разлога за нервозу, односно да ће се Војводина, са новим тренером Божидаром Бандовићем, побити око места за Европу.

И најављује велики посао у зимском прелазном року.

“Преговарамо са репрезентативцима околних земаља, у питању су све озбиљни играчи. По нашим схватањима то су веома добри фудбалери и велика имена“, рекао је Збиљић током гостовања на РТ Војводина, односно у Емисији актуелно.

Под командом Ранка Поповића Војвођани су се у једном тренутку стигли и до четврте позиције, али нису истрајали на том таласу успеха.

Ми смо у овом тренутку на бод од четвртог места и на девет од трећег. Верујемо у наше играче и струку. Овом тиму су фалила још летос два или три играча. Жртвовали смо тај прелазни рок да бисмо стабилизовали финансијску ситуацију. Сад идемо на та појачања. У зимском прелазном року довешћемо од два до пет нових појачања и бићемо много јачи на пролеће“.

Поновио је Збиљић са каквим се све проблемима суочава руководство Старе Даме.

„Морали смо прво да санирамо дугове из прошлости и да смиримо проблеме и притисак што се тиче новца. Због тога смо морали да продамо најбоље играче да бисмо напунили буџет. Од овог прелазног рока ми крећемо са довођењем озбиљних појачања. Правимо екипу за пројекат који називамо “Војводина шампион Србије 2025/26”. Ми ову годину завршавамо са више од четири милиона евра у плусу, то Војводина није доживела последњих 30 година. Не дугујемо никоме ништа, држави, играчима, добављачима. Ово је било потребно да урадимо како бисмо у будућности направили сјајне спортске резултате“.

Верује Збиљић и у новог тренера Божидара Бандовића.

„Нови тренер има немачки приступ схватању фудбала. Много прича на терену, а манло ван њега. Резултат ће са њим да дође на своје. Божидар Бандовић био је мој предлог, као и спортског директора. Њега пратимо дужи период јер је понуда из Јапана за Ранка стигла пре више од месец дана. Стигло нам је и обештећење за Поповића што се исто није догодило у нашем клубу више од 30 година јер су тренери обично били смењивани због лоших резултата“.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 30. 12. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!