ВЕСЕЛИНОВИЋ ТРАЖИ ТРОЈИЦУ

БОРАЦ (ШАЈКАШ) ЈОШ НИЈЕ ФОРМИРАО ТИМ

После доласка Николе Мрђе, Кристијана Шахунића (Инђија), Немање Стојановића (Младост ГАТ), Дејана Јешића (Доњи Срем), Милутина Торбице (Стари град), Угљеше Радиновића (Пролетер), Александра Црнојачког (Параћин), Дејана Шћепановића (Раднички, Свилајнац) и Страхиње Крстевског из италијанске Гравине, у Борцу из Шајкаша били су планирали да ставе тачку на прелазни рок.
– Иза нас је шест провера и још нисмо дошли до екипе за нову трку – каже Сретко Веселиновић, спортски директор. Добро смо сагледали и анализирали могућности сваког појединца. Зарије Гојковић је повређен, требало је да буде окосница у везном реду и сада тражимо замену. Није нам конкурентна ни позиција бека и у потрази смо за дефанзивцем по десном боку. Дилеме треба да решимо за неколико дана и да, са комплетним погоном, уђемо у сезону.
Шајкашани су победили Ковиљ (6:0), Југовић (3:0), Бем (2:1), а поражени су од руменачког Јединства (0:1) и Нафтагаса (2:3). У првом мечу са Ковиљчанима било је 3:3. 
– Били смо у врху у првој српсколигашкој сезони, а сада нас чека тешка трка и не памтим да је конкуренција била изједначенија. Око састава имамо више отворених питања и било би добро кад бисмо, пред гостовање Тиси, дошли до решења – каже тренер Небојша Филиповић.
Борац ће, данас, гостовати у Новим Бановцима и у генералној проби, Филиповић ће покушати да стави глазуру на форму.
Физички смо припремљени, момци добро да трче, али има грешака у организацији игре и треба да сведемо на најмању меру. Биће добра провера са Омладинцем, обе екипе имају додатну енргију кроз ангажовање млађих играча. Покушаћемо да одиграмо запажену улогу и поновимо успешну сезону – каже Небојша Филиповић.

Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!