ВЕТАР У ЛЕЂА ЗА БЕГ СА ДНА

СУБОТИЧАНИ У КОМШИЈСКОМ ДЕРБИЈУ ОСВОЈИЛИ ПРВИ БОД У НАСТАВКУ ПРВЕНСТВА

Коначно је Спартак освојио први бод у пролећном делу првенства и то у комшијском дербију против ТСЦ-а у Бачкој Тополи (2:2). Иако је домаћин имао два гола предности после првих 45 лминута, Суботичани су у наставку консолидовали редове и головима Луке Бијеловића изједначили за мали помак на табели.
– У првом полувремену ТСЦ је био мнош бољи од нас. Примили смо два брза гола из израђених акција, у чему су Бачкотополчани можда и најбољи тим у лиги. То нас није много поколебало. На полувремену смо се договорили како треба да наставимо. Кад смо изашли на терен, брзо смо се вратили у игру, постигли први гол. Веровали смо да можемо да урадимо нешто више, анулирамо предност противника и на крају освојили бод – каже Бијеловић.
Офанзивац Голубова се од почетка сезоне шест пута уписао у стрелце. Тресао је мрежу лучанске Младости, Радника, Колубаре, Партизана у првом сусрету у Београду, а сада је у Бачкој Тополи два пута био прецизан. Срећан је нападач Спартака због гола, али му много више значи дуго чекани бод.
– Много ми је драго, јер гол значи сваком играчу. Мени је ово први пут у професионалној каријери да сам на једном мечу постигао два гола и због тога сам срећан, али ми је драже што смо уписали доста чекани бод. На прве три пролећне утакмице нисмо тријумфовали, иако смо заслужили, зато нам је овај бод из Бачке Тополе додатни ветар у леђа за нове изазове и борбу да бег са дна – закључио је Лука Бијеловић.
М. Новковић

САМОПОУЗДАЊЕ ПРЕД ПАЗАРЦЕ

Згуснут је распоред, већ у среду Спартак дочекује Нови Пазар. Суботичани су јесенас остали без бодова поред Јошанице, сада је прави тренутак да се реванширају разиграним Новопазарцима.
-У ова два дана јаче ћемо се спремити за дуел са одличним ривалом. Нови Пазар игра добро, хемија и атмосфера у екипи носи играче нашег следећег противника, најбољи доказ квалитета су резултати. Ми нисмо најбоље започели наставак сезоне, али бод против ТСЦ-а нам значи. Имамо много више самопоуздања и зашто не бисмо у среду славили против Новог Пазара пред својом публиком — поручује Лука Бијеловић.

ФОТО: М. Рашић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 27. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!