ВЕТЕРНИК – НАФТАГАС 2:3

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Ветерник – Нафтагас 2:3 (0:2)

Ветерник – Гледалаца: 50. Стрелци: Илић у 70. и 75. за Ветерник, Лилић у 25, Видић у 35. и Јанков у 80. за Нафтагас.

ВЕТЕРНИК: Ђурикин, Зељковић, Вуковић, Вукотић, Турало, Чалија, Гвозден, Грујић, Радосавкић, Чворо, Пећић. Играли су још: Томић, Ковач, Илић, Томанић, Ђурић.

НАФТАГАС: Галин, Зорић, Радосав, Јеличић, Пандуров, Швоња, Балаш, Вукоје, Панић, Видић. Играли су још: Оморјан, Јанков, Стојисављевић, Грбић, Гребенаров, Попов, Лазић.

Српсколигаш из Елемира наставио је са ефикасном игро. На четвртој провери у Ветернику, где су у тиму преовладали јуниори, постигао је три гола, до сада 13 на припремним мечевима. На пас искусног Швоње, у 25. минуту, Вукоје је снажно шутирао голман лопту одбио, а Лилић био најбржи за вођство. Десет минута касније, у акцији је учествовао готово цео тим, Лазић је, у завршници, добро центрирао, а Видић удвостручио предност – 2:0. У наставку, тргли су се и домаћини и Илић је добро прихватио дубинску лопту и послао је у угао. Мало касније и изједначење: лопта је испала из руку голмана Галина, Илић је пратио акцију, притрчао и погодио 2:2. Гости су победу  обезбедили у 80. минулу: после добре и течне акције, Пандуров је центрирао а Јанков са десетак метара лопту послао у мрежу.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 25. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!