ВФЛ “ИСТОК“: КАЧАРЕВЦИ ОСТВАРИЛИ ПОБЕДУ ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА

После боље и добре игре Качаревце су остварили прву победу овог пролећа на свом терен. У првом нападу после добре акције Младеновић је са неких двадесет пет метара шутирао и изненадио голмана Костуранова и лопта је завршила у мрежи. Домаћи фудбалери наставили су са нападима и прилике су пропустили Чучак, Илић и Атанасов да затресе мрежу голмана Костуранов. После само минут игре у наставку Илић је искористио прилику пред голом Рускоселаца и постигао погодак за свој тим.

Добре прилике имали су Петар Чучак који је два пута био пред голом гостију и једном погодио стативу, Илић и резервиста Шаренац, али промене резултата није било. Гости су покушавали да дођу до почасног поготка, али је одбрана домаћих била сигурна и успела да сачува своју мрежу.

Јединство Стевић – Црвена звезда (РС) 2:0 (1:0)

Качарево. Гледалаца: 100. Судија: Филип Димитриевски (Зрењанин). Стрелци: Младеновић у 2, Илић у 46. минуту.Играч утакмице:Чучак.

ЈЕДИНСТВО СТЕВИЋ: Радивојев, Ангеловски, Јосимовски (Момчиловић), Николајев, Чучак, Балножан (Шаренац), Младеновић, Атанасов, Митковски, Илић (Дамјанов), Кљајић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (РС):Костуранова, Белић (Бајић), Лаништанин, Јанков, Симић, Коцкар, Попесков (Јанковић), Војводић, Чуданов, Кресоја (Узелац), Апић.

 

Стадион ФК Јединство Стевић

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 29. 04. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!