У другом узастопном мечу пред својом публиком Качаревци су забележили нову победу, овај пут против врло добре екипе Козаре из Банатског Великог Села. После шест минута игре капитен домаћих Иван Пешовски је са неких 25 метара шутирао и лопта је од земље преварила голмана М.Ђаковића за вођство Качареваца. После добре акције Илић се изборио за лопту и са десетак метара шутирао и погодио угао гостујућег гола и удвостручио предност домаће екипе. Гости из Банатског Великог Села имали су неколико прилика, али се истакао голман Трбојевић. Гости су смањили голом Петровића када је са ивице шеснаестерца успео да савлада домаћег голмана Трбојевића.

У другом полувремену домаћи фудбалери су се оријентисали на чувању вођства и контранападима су покушавали да постигну погодак, и после брзе акције Илић је несебично упослио Танасковића који је погодио мрежу за 3:1. Гостујући тим имао је неколико прилика и погодили стативу да смање вођство, али је голман Трбојевић био несавладив до краја меча.

Јединство Стевић-Козара 3:1 (2:1)

Качарево. Гледалаца: 150. Судија: Филип Димитриевски (Зрењанин). Стрелци: И.Пешовки у 7, Илић у 18, Танасковић у 65 за јединство Стевић, Петровић у 22 минути за Козару. Играч утакмице: Илић.

Јединство Стевић: Трбојевић, Ангеловски, А.Санадер (Куручев), Живаљевић, Кљајић, И.Пешовски, Митковски, Танасковић (Ф.Санадер), С.Пешовски ( Балножан), Илић (Суботић), Младеновић.

Козара: М.Ђаковић, Гуцул (Бурсаћ), Терзин, Бунић, Ратко, Н.Ђаковић, Мисић, Николић, Петровић (Латиновић), Лабус, Чуданов.

Фото: Стадион ФК Јединство Стевић

Извор: http://www.srbijasport.net