У првом мечу нови Војвођански лигаш из Качарева пред својим публиком пружио је добру игру против гостију из Идвора, али на крају меча најреалнији резултат је било подела бодова. У првих пола сата игре није било прилика, а прву прилику у 28. минута имали су гости када је Митић преварио неколико играча домаћих и искоса шутирао сигуран је био Трбојевић. У 37. минути прва прилика за домаћи тим Иван Пешовски је шутирао са неких двадесет метара поред стативе голмана Цвитковца. Два минута касније Недић је шутирао са ивице шеснаестерца, голман Трбојевић је парадом лопту избацио у корнер. У последњем минуту првог полувремена после додавања Танасковиа до Суботића који је шутирао поред гола гостујућег гола.

У другом полувремену гости су имали више од игре у 56. минут Недић је прошао по левој страни шутирао и погодио стативу одбијени лопту са неких пет метара Живковић је пребацио гол домаћих. Домаћи фудбалери су из контранапада покушавали преко Балножана, Митковског и Танасковића да дођу до поготка. У последњем минуту утакмице Брајковић је главом промашио гол домаћина, а из следећег напада Танасковић и Младеновић су могли да донесу победу свом тиму.

Првенствена утакмица ВФЛ Исток 1 коло Јединство Стевић-Полет (Ид) 0:0

Качарево. Гледалаца: 200. Судија: Давид Стојановић (Зрењанин). Играч утакмице: Атанасов.

Јединство Стевић: Трбојевић, Ангеловски, А.Санадер, Живаљевић, Кљајић, И.Пешовски (Митковски), Танасковић, С.Пешовски (Шаренац), Атанасов, Суботић (Балножан), Младеновић.

Полет (Ид): Цвитковац, Живковић (Дивљачки), Михајловић, Новаков (Марковић), Стошић, Брајковић, Недић, Митић (Трајковић), Старчевић (Бартош), Скокна, Симоновић (Милијашевић).

Извор: http://www.srbijasport.net