VI МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР „МИРОСЛАВ КОВАЧ-КОВИ“: У ФИНАЛУ ДОЛИНА И ЈЕДИНСТВО СТЕВИЋ

Меморијални турнир,,Мирослав Ковач-Кови,,

Шести по реду Меморијални турнир „Мирослав Ковач-Кови“ одигран је у част дугогодишњег и успешног председника који је сезоне 2013 са Долином остварио пласман у Првој лиги Србије. У првој утакмици на меморијалном турниру нови Војвођански лигаш из Качарева био је бољи ривал током целог сусрета и у другом полувремену са два гола Лазара Танасковића остварио победу против екипе из Арадаца.

VI Меморијални турнир „Мирослав Ковач -Кови“

Јединство Стевић-АШК (Арадац) 2:0 (0:0)

Падина. Гледалаца: 100. Судија: Матеја Чичић (Ковин). Стрелац: Танасковић у 63 и 79 минути.

Јединство Стевић: Трбојевић, Ангеловски, А.Санадер, Кљајић, П.Окука, И.Пешовски, Суботић, Танасковић, Шаренац, Куручев, Младеновић. Играли су још: Н.Окука, Балножан, Мирча, Ф.Санадер, Станојковски.

АШК Арадац:Етвет, Бојанић, Македи, Корак, Весин, Ракић, Митић, Бирмановић, Поповић, Тасић, Ненин. Играли су још: Иванић, Фукс, Попов.

Долина–Воја Гачић 4:2 пенали (1:1)

Падина. Гледалаца: 100. Судија: Марко Марковић (Панчево). Стрелци: Милошевић у 57 за Долину, Ђурковић у 78 минути за Воју Гачић. Стрелци из пенала Цероић,Милошевић, Келечевић, Стојимиров за Долину, Ђурковић, Далипи за Воју Гачић.

Долина:Катанић, Влчек, Чижик, Котваш, Стојимиров, Урбан, Шимак, Церовић, Милошевић, Келечевић, Хрчан. Играли су још: Кралик, Љавко, Раденковић, Трновски, Поповић.

Воја Гачић: Дробњак, Обрадовић, Балог, Бабић, Д.Халик, М.Халик, Чувик, Станић, Јаначковић, Ђурковић, Далипи. Играли су још: Николић, Драгомировић, Младеновић.

У другој утакмици после деведесет минута игре није било победника, али на пенал рулету бољи су били Падинци који су остварили пласман у финале. Данас ће се састати у борби за треће место АШК Арадац–Воја Гачић, а за победнички пехар Долина–Јединство Стевић.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 07. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!