ВИДАК БРАТИЋ, ТРЕНЕР НОВОГ САДА ОПТИМИСТА

МЛАДОСТ НА ИСКУСТВО 

Фудбалери Новог Сада спремни су за старт другог дела првенства. Месец дана вредно су радили под диригентском палицом тренера Видака Братића и на неколико пријатељских утакмица показали да би ово могло да буде њихово пролеће, а главни циљ је опстанак.

Свесни су на Детелинари да их очекује тежак задатак. Видак Братић је оптимиста пред дуел са ОФК Београдом, убеђен је да ће играчи изгарати на терену:

– Биће то борба младости из искуства, верујем у момке. Дали су максимум у претходних месец дана, видљив је велики напредак, уз огромну жељу. Нећемо на терен са белом заставом, даћемо све од себе. Позивам навијаче да подрже ову младост, има перспективу и може много да пружи.

– Сигуран сам даће већина ових играча већ на лето бити на скенеру суперлигаша.

 Одлични струњак има само комплименте на рачун Романтичара.

– ОФК Београд је озбиљан клуб, поставио је испред себе циљ и сигурно иде ка елити. Има суперлигашке играче и одличан стручни штаб, убеђен сам да би се борио за висок пласман и у Супер лиги. Свесни смо тога, али ни паре не могу да победе срце и љубав према клубу, а то имају момци које сам последњих месец дана спремао за изазове током пролећа. Не треба да имају притисак због тога што су најмлађи и имају најмање плате, треба да гледају себе да би успели у фудбалу – рекао је Видак Братић. 

Б. Ивановић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 25. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!