ВИДАКОВИЋ У МАРИБОРУ

Нова сезона и борба за бодове су почели, а у Спартаку су и даље актуелни одласци. Суботичане је напустио Владан Видаковић (са слике) и каријеру наставља у Марибору.
Везиста Суботичана плаво — бели дрес заменио је за љубичасти словеначког шампиона са којим је потписао четворогодишњи уговор. Одлазак Видаковића донео је плус у каси Спартака за 400.000 евра и још 20 одсто од наредног трансфера. Поред загарантоване суме на рачуну суботичког суперлигаша би се могло наћи још око 100.000 евра у зависности од укупног учинка Видаковића како пише у клаузули уговора два клуба.
Видаковић је у Суботицу стигао из кулског Хајдука 2019. године. Поникао је у Војводини, носио дрес Вождовца и обреновачког Радничког. За Спартак је у протекле три године одиграо 94 утакмице у првенству и куп такмичењу, а шест пута се уписао у листу стрелаца.
Одлазак Видаковића чини се неће бити и последњи овог летњег прелазног рока из клуба са севера Бачке. Постоји могућност да Лука Бијеловић напусти Голубове и каријеру настави у белгијском Мехелену са којим се тренутно воде преговори око преласка младог нападача. Уколико све буде како треба Спартак би још инкасирао 500.000 евра.

М. Н.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 26. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!