ВИДЕЛИ СМО И ДОБРЕ СТВАРИ

ВИДАК БРАТИЋ, ТРЕНЕР НОВОГ САДА, ПОСЛЕ ПОРАЗА ОД ТЕКСТИЛЦА:

После победе у дуелу са ОФК Београдом, у првом колу наставка првенства, РФК Нови Сад је заустављен на гостовању Текстилцу. Тренер Видак Братић је, упркос киксу, задовољан игром у Оџацима, али тврди да није било среће у појединим тренцима. Још му се, како каже, враћа шанса Луке Сердара, кад је екипа са Детелинаре могла да стигне до предности.

– Иза нас је одлична утакмица. Нисмо имали среће, али и неке више силе уротиле су се против нас. Одиграли смо одлично висок пресинг и нисмо дозволили Оџачанима, у првих 20 минута, да нас нападну – каже Братић.

Одлични стручњак још једном је показао да је велики мотиватор, уз нагласак да пораз не би смео да утиче на играче.

– Имамо младе играче и све ово доживљавају емотивно. Кад сам ушао у свлачионицу после меча рекао сам да сам поносан на њихи да морају да наставе да играју као до сада, да се у сваком мечу покажу у најбољем светлу. Тврдим да међу њима има играча и за суперлигашку сцену.

Канаринце већ у среду очекује још један тежак задатак, јер у Челарево стиже Колубара.

– Очекује нас још један тежак противник, са великим бројем искусних играча и са највеће сцене. Неће бити лако, али обећам да ћемо изаћи на терен да се надигравамо и да покажемо да овај тим заслужује бољи пласман. Верујем у момке, јер су показали велики напредак, поготово у претходних месец дана. Ако се на све дода и да је просек 22 године, онда то много говори – рекао је Видак Братић.

Б. Ивановић

ФОТО: Ј. Грлић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 05. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!