ВИДИЋ У РУСАНДИ

НАФТАГАС СЕ РАСТАО СА ЏОКЕРОМ 

Милан Видић се, после три године, растао са Нафтагасом.

Српсколигаш из Елемира остао је без џокера који је сваки минут на терену био пожртвован. У јесењој сезони 582 минута био је у тиму, постигао два гола и уписао асистенцију.

– Желели смо да остане, али имао је огромну жељу да се врати у Русанду, где је и почео, да помогне у борби за опстанак на војвођанском „Истоку“ – каже Предраг Кандић, тренер Нафташа.

Видић је рођен априла 1999. године и од малих ногу је у фудбалу. Почео је у Русанди, са 13 година прешао је у Академију Бамби и, после три сезоне, дебитовао у Радничком, код тренера Дарка Новића.

– По шест месеци био сам члан црњанске Будућности и Русанде, сезону сам провео у новобечејском Јединству и, пре тачно три године, тренер Драган Јовић позвао ме међу Нафташе, који су циљали Српску лигу. Елемирци су ми пружили прилику и вратили „правом“ фудбалу, изнад свега председнику Драгану Галину, тренерима и саиграчимаи за мене је најважније да сам иза себе оставио отворена врата и велики број пријатеља – каже Видић.

Матични клуб није могао да одбије.

– Услишио сам молбу и дошао да помогнем. Први задатак је да останемо на „Истоку“ и наставак приче је леп и односи се на наредну трку. Услови постоје да се нападне Српска лига, нећу бити једино појачање и верујем да ћемо остварити жељено – додао је Милан Видић. 

Б. Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 24. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!