ВИДОВИЋ ОДЛУЧИО

СРПСКОЛИГАШ НЕУСПЕШАН У СТАРОЈ ПАЗОВИ

Словен – Омладинац 1:0 (1:0)

Стара Пазова – Гледалаца: 30. Судија: Душан Петровић (Шид). Стрелац: Видовић у 7. минуту.

СЛОВЕН: Шегавац, Маловић, Савиновић, Савић, Симић, Батало, Пармаковић, Цвијић, Б. Илић, Видовић, Живковић. Играли су још: Јокић, Дујић, Стевановић, Вуковић, Г. Илић, Вукмановић.

ОМЛАДИНАЦ: Кнежевић, Јованов, Мисић, Тановић, Димитријевић, Чалић, Максимовић, Вучетић, Остојић, Лежаић, Перошевић. Играли су још: Ђокић, Јефтић, Станковић, Биочанин, Мирић, Ракић, Мићић, Добријевић.

Новобановчани су, у петом минуту, могли до вођства кад је, после доброг продора Мисића и центаршута, Перошевић на петерцу промашио зицер. Два минута касније, дефанзивац Димитријевић додао је лопту у ноге гостујућим играчима, који су поклон зналачки искористили и преко Видовића, некадашнег играча Омладинца, дошли до вођства.

Димитријевић је направио нову грешку и лопту проследио у ноге искусном Брани Илићу, који је заобишао голмана Кнежевића и уместо празног гола, погодио је поред оквира. Снажан ветар ометао је ривале и вероватно би Илић удвостручио предност Румљана да кошава није била снажна, као и који минут касније, кад је Перошевић, уместо шута у гол, асистирао Вучетићу чији је ударац био непрецизан.

Имао је прилику и Остојић, али мрежа иза Шегавца остала је нетакнута. Домаћин је притискао и у наставку, а одбрана гостију, предвођена Жељком Савићем, дојучерашњим играчем Омладинца, успела је да одоли. Гости су вребали из контре, али нису успели да увећају предност.

Б. Бу.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 05. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!