ВИЈАТОВ ДО КРАЈА ТРКЕ

Војводина 1928 поражена од Ботошана, на реду Слобода

Фудбалери Војводине 1928 поражени су пред својим навијачима од Ботошана и, како каже председник Мирко Кнежевић, сами себи су закомпликовали ситуацију. Три кола пре краја трке на војвођанском „Истоку”, седми су на табели са 39 бодова и гол разликом 47:37, а у суботу гостују Слободи корак испред.

Омладинац ФАМ нас је изненадио, освојио је плен и закомпликовали смо ситуацију око пласмана. У игри је девет бодова, а не зна се колико ће клубова да испадне. После меча у Новим Козарцима, угостићемо Бегеј и идемо у Елемир, новом српсколигашу. Чекају нас тешки испити и треба да будемо обазриви и надокнадимо некако пропусте против Ботошана – каже Кнежевић.

 Домаћина је са клупе предводио тренер Радован Вијатов, задужен за омладинску школу, а раније је тренирао Ботошане.

Пре два кола растали смо се са Ненадом Рајићем и договорили са Вијатовим да води екипу до краја првенства. Кад се сезона заврши, видећемо ко ће да буде шеф струке – каже Кнежевић.

Вијатов је рекао да су их „фамовци“ казнили за пропусте и да су дозволили, после вођства, да гости брзо изједначе и преокрену за победу.

– Имали смо прилике, али нисмо их искористили, па нас је Слађан Новковић знао да казни са два гола. Кратко смо имали предност после гола Огњена Кнежевића, у финишу инцијативу и прилике, али нисмо успели  да савладамо голмана Марка Мишкова, истакао се добрим  одбранама – каже Вијатов.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 19. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!