ВИСОКА ОЦЕНА ЗА БОРБЕНОСТ

У војвођанском дербију петог кола у Сремској Митровици није било стваралачког надахнућа голгетера, али љубитељи фудбала видели су гладијаторску борбу на сваком делу терена. Тренери Дејан Николић и Ненад Мијаиловић, сложили су се у оцени да су играчи заслужују највишу оцену за борбеност, утисак је и да су обојица задовољни освајањем бода.

– Сваки бод је добар – каже Мијаиловић.

– Задовољан сам исходом јер смо били без помоћи шесторице играча погођених вирусом, па је овај бод добио још више на значају. Игре није било са обе стране, мислим да је то био једини начин да дођемо до позитивног резултата.

Вршчани су, од 66. минута, имали играча више у пољу, али ту предност нису искористили. Мијаиловић је објаснио и због чега:

– Играч више није нам донео предност јер смо у том периоду имали две принудне измене. Повреде Лазевског и Терзића утицале су да изменама ништа нисмо променили ритам игре који би нама одговарао.

Да ли ће списак болесних и повређених игра ча бити краћи пред меч са Трајалом?

– Надам се да ће ситуација бити повољнија. Вујић, Грек и Ивић непосредно после болести изашли су на терену Сремској Митровици, верујем да ћемо у дуелу са Крушевљанима имати више здравих играча, очекујемо повратак Станисавлевића, Парађине, Брауновића, Стојковића и Николића – истакао је Мијаиловић.

Б. Јосимов

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 30. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!