ВИТОРУЛ ПАНДУРИ ТЕСТИРА БЕЧЕЈЦЕ

Љубитељи фудбала у Бечеју, чак и они у годинама, не сећају се када су крај Тисе гледали међународну утакмицу сениора. Сутра им се пружа прилика да виде своје љубимце у окршају са румунским друголигашем Виторул Пандури из Таргу Жија.

– Биће то за нас јачи тест, јер су Румуни шестопласирани друголигаш, а ми још увек нисмо дефинисали екипу за наставак првенствене трке. Неколико играча је на проби, али то не значи да ће и остати ту за пролећне изазове. Како у ростеру имамо само неколико искуснијих играча, мораћемо брзо да дефинишемо статус оних који желе да нам се прикључе и уигравамо састав који ће изнети терет до краја сезоне. Јесење издање није обезбедило миран наставак, што значи да нас чека нимало лак задатак, а да би се он успешно реализовао морамо припремни период максимално да искористимо. Ангажовали смо изскусног тренера Драгана Ивановића, али нико није чудотворац.  Играчи су ти који треба да одраде посао на терену, вели спортски директор Бечејаца Милош Андрић.

Од стандардних и искуснијих су на голу Исидор Милованов, затим капитен Илија Тутњевић, те Владан Воргучин, Жарко Кобиљски и Никола Томић, а остали су младићи пред којима је тек период доказивања. То се односи и на потенцијалне новајлије Огњена Станића, Давида Радеку, Лазара Шавију…

Свакако ће се више знати после теста са Румунима, који се игра од 14 сати и наредне радне недеље, поготово што је у најави одржавање Изборне скупштине на којој, коначно, треба да се изабере замена Золтану Гујашу, који је још летос подне оставку на функцију председника.

В. Јанков

Тренер Драган Ивановић и група играча Бечеја – фото: В. Јанков

Извор: https://srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 03. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!