pinuppin up kzmosbetmostbet online1win slot

ВИТОРУЛ ПАНДУРИ У САМОМ ФИНИШУ УТАКМИЦЕ САВЛАДАО РАДНИЧКИ

Спорт- Ово је други тренинг меч две екипе у току викенда, у суботу су гости из Румуније одиграли 1:1 против Вршца, а Раднички је савладао новокозарачку Слободу 9:0. Данас је друголигашка екипа из Румуније, ФК Виторул Пандури, имала више среће и два минута пре краја меча, Они је са 20. метара послао лопту под пречку за коначних  0:1.

ФК Раднички Зрењанин

Играчи Радничког имали су више прилика, били бољи све док тренер Здравко Рауковић, у последњем делу меча, није измењао тим. У 5. минуту дуг пас Степанчева, одлично је прихватио нападач Ковачевић и шутирао искоса, гађао супротни угао, а лопта је, за који сантиметар, отишла поред гола. Покушао је да узврати Бутурка, без резултата, да би, у 20. минуту, после грешке домаћих играча у задњој линији, избио сам испред голмана Кожула и погодио у стативу.


На нови центаршут Степанчева, Ковачевић је био „кратак“ и није добро захватио лопту, да би, у 40 минуту, на пас Маљукана, добро шутирао главом. У прилици је био и Попов, успео је да обиђе голмана и приликом шута, испред линије, био изблокиран. У 61. минуту Ковачевић је сам себи створио шансу, претрчао је чуваре, покушао да лобује голмана и промашио.


Кад се очекивао крај, Они је лепим ударцем обезбедио победу гостима из суседне Румуније.

РАДНИЧКИ: Кожул, Н. Ковачевић, Косовић, Шемић, Степанчев, Арсић, Стевановић, Радић, Маљукан, Попов, М. Ковачевић. Играли су још: Ранђеловић, Цвијетић, Носаљ, Маркоски, Марковић, Вујовић, Убовић, Јефтић, Павловић, Живић, Малеш, Лисица, Козић.


ВИТОРУЛ ПАНДУРИ: Крупенски, Баицан, Паска, Тристеа, Гојда, Гана, Вулпе, Часем, Бутурка, Андреас, Мојсије. Играли су још: Ђанта, Саву, Келарију, Пиркалабу, Кроитору, Бринзан, Они, Аколасте, Гирбица, Данеску, Попа.

Текст Цвијетић. Б

Заједничка фотографија: ФК Раднички и ФК Виторул Пандури

Извор: http://www.zrklik.rs

ОБЈАВЉЕНО: 10. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!

Go to Top