ВИВО И ФСС: ПОТПИСАН УГОВОР О ПАРТНЕРСТВУ (ВИДЕО)

Фудбалски савез Србије потписао је уговор о партнерству са Компанијом виво која је постала званични паметни телефон наше организације. Виво ће кроз ову сарадњу пружити подршку репрезентацији Србије у току наредног периода, укључујући Светско првенство у Катару, као и друге долазеће пројекте.

”Поносни смо што ћемо кроз ову сарадњу имати задовољство да подржимо фудбалску репрезентацију Србије у наредном периоду. Ово је посебан дан за нас. Част нам је што потписујемо делимо страст са фудбалом са навијачима широм Србије. Са друге стране, прослављамо прву годишњицу пословања у Србији. Како је једна од главних ставки којом се водимо у нашој Компанији ’рађање правих вредности на прави начин’, част нам је да будемо подршка фудбалу у Србији и да заједничким снагама, као један тим, изађемо на терен. Желимо да у нове победе упловимо са истом страшћу којом фудбалери започињу утакмице и изузетно смо поносни што нас је Фудбалски савез Србије препознао као снажног партнера” – изјавио је Марк Чен директор регионалног представништва Компаније Виво.

”Желео бих пре свега да се захвалим људима из Компаније виво на поверењу које су нам указали потписивањем овог уговора. То је велика ствар за све нас у фудбалском савезу Србије. Пажљиво водимо рачуна са којим компанијама склапамо сарадњу, правимо озбиљан тим спонзора, као што су нам озбиљне све селекције у Фудбалском савезу Србије. Идемо заједно у нове победе и надам се да вас нећемо изневерити” – изјавио је заменик председника ФСС Ненад Бјековић.

Уговор о партнерству, на специфичан и иновативан начин, потписали су генерални секретар ФСС Јован Шурбатовић и директор регионалног представништва Компаније виво Марк Чен.

 

 
 

Извор: https://fss.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 30. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!