ВЛАДИМИР ГРБУШИЋ СА ПУНИМ ПОГОНОМ

НАФТАГАС ДАНАС ПОЧИЊЕ ПРИПРЕМЕ

Фудбалери Нафтагаса почеће, данас, припреме за наставак трке у српсколигашкој „Војводини“. Дебитантску, јесењу сезону, завршили су на осмој позицији са 23 бода, колико је уписао и Омладинац, корак испред.

– Не окрећемо се за оним што је прошло, дуго смо анализирали, извели закључке и настављамо даље – каже тренер Владимир Грбушић. – Дошли смо до искуства, далеко смо изнад опасне зоне и знамо шта нам је потребно да бисмо били успешнији и ближи врху. Ценимо ривале, али можемо са свима у надигравање и борбу за бодове. Битно је да здрави и спремни дочекамо наставак првенства.

На данашњем тренингу биће и новајлија.

-Милан Бачвански је прво појачање и много ће да нам значи. Поред њега, појавиће се више фудбалера на проби, изразили су спремност да се изборе за статус и задуже опрему. Прелазни рок је у току, почели смо како треба и очекујем да ће бити појачања за терен.

Милош Жеравща завршио је каријеру и јесенас је на терену провео 885 минута, млади дефанзивац Александар Петровић, није имао стрпљења на клупи и прешао је у редове Шајкаша.

– Никога нисмо отерали, све је отворено и Бачвански неће бити једино појачање. Имамо довољно искуства и младих играча у погону и очекујем да бисмо могли да остваримо више у односу на јесењи салдо – рекао је тренер Грбушић.

Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 22. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!