ВЛАДИМИР ЛИВАЈА, НОВИ ТРЕНЕР ИНЂИЈСКОГ ЖЕЛЕЗНИЧАРА

Фудбалски клуб Железничар коначно је „упловио у мирне воде“. После неуспеха у утакмицама баража и велике неизвесности око тога шта ће донети „шпански модел“ попуне лига, па и великих кадровских промена, спортски посленици могу да одахну. Екипа је, ипак, нови члан Војвођанске лиге – Југ, а играчки кадар се полако попуњава.

Једна од новина је и први тренер, Владимир Ливаја, добро познато име у фудбалском свету.

– Дошао сам у нову средину, али код људи које дуго познајем – каже тренер Ливаја – Овај клуб дуго пратим и знам како функционише. Јасно ми је да су дуго били у „специфичном положају“ . Ипак, радимо заједно већ недељу дана и мислим да ћемо се за који дан, коначно, комплетирати. Мало је времена до првог јесењег кола. Закснили смо с припремама, али у ходу ћемо све решавати, кроз тренинге и контролне утакмице. Готово да познајем све играче: с некима сам радио у млађим категоријама или у другим клубовима. То је повољна околност, тако да ће нам требати мање времена за упознавање и привикавање.

Владимир Ливаја (41), оставио је „дубок траг“ у фудбалу: најпре као играч, потом и тренер. Доказовао се као играч у Инђији, Јавору,. Хрватској, Биг Булу из Бачинаца и Радничком из Нове Пазове. Тренирао је: Инђију, Локомотиву (Београд), Хајдук, Јединство (Стара Пазова), Први мај (Рума), Рад и Феникс (Стара Пазова).

Фото: Владимир Ливаја, шеф струке у ФК Железничар

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 21. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!