ВЛАИСАВЉЕВИЋ РУШИ СВОЈЕ

ТЕКСТИЛАЦ НА ПОПРАВНОМ СА ХАЈДУЦИМА ИЗ КУЛЕ

Фудбалери Текстилца остали су без бодова у још једном дербију. После пораза, на свом терену, од Сомбораца, минулог викенда то им се догодило у Бечеју 2:3. Нису Оџачани добро почели јер су домаћини брзо стекли два гола предности, па се у тим тренуцима чинило да ће „Гусари са Тисе“ лако доћи до плена.

Није се то, ипак, догодило јер су плаво – бели заиграли боље и почели озбиљно да угрожавају голмана. Добру прилику да смањи предност Бечејаца пропустио је млади Влаисављевић, да би убрзо, после гужве у казненом простору уследио аутогол.

– Вратили смо се у игру и све опасније угрожавли смо ривала. Почетком другог дела, Шавија је успео да изједначи. Био је то подстрек да наставимо са офанзивом и покушамо да направимо преокрет, веровали смо да то можемо. Имали смо две добре шансе, али Шавија и Николић нису били прецизни, да би Ђурић, уместо мреже, погодио пречку – каже Александар Влаисављевић (19).

Како то обично бива када се не искористе прилике уследи казна.

– То нам се догодило и трећи пут нам се затресла мрежа, што је одлучило дерби. Свима нам је тешко пао пораз, али морамо што пре да се вратимо на победнички колосек.

Влаисаваљевић је родом из Куле, где је у млађим селекција  научио фудбалску азбуку. Летос је дошао у Текстилац и ако му шеф струке Саша Стојадиновић укаже прилику, биће му то први сусрет против доскорашњих саиграча.

– Немамо дилема, у сусрет улазимо са јасним циљем да освојимо бодове. Знам да ће Куљани пружити снажан напор да остану непоражени, али верујем да ћемо славити и за корак се приближити врху.

Оџачанима је тешко пао губитак бодова, јер су били близу да извуку реми. Дан касније пажљиво су гледали снимак утакмице и тврде да су били оштећени у 90. минуту, јер судија Богичевић из Зрењанина није показао на белу тачку, иако је прекршај био очигледан.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 24. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!