ВОЈВОДИНА (БГ) ДРУГИ ПУТ ОВЕ ГОДИНЕ У ТАВАНКУТУ

Фудбалерима Војводине из Бачког Градишта не цветају руже ове године, па би им добро дошао бод или сва три на недељном гостовању у Таванкуту против истоимене екипе. Међутим,у ништа бољој ситуацији, када је првенствена трка војвођанског „севера“, нису ни Таванкућани. Још увек су без победе у наставку и јесењу залиху су увећали само за три бода. Истина, имали су успех у купу, где су прво елиминисали, управо, Градиштанце (3:0), а касније и Бечејце (2:1), па су куп циклус на територији ПФС Суботица завршили освојањем трофеја, чиме су извадили визу за наставак такмичење у купу ФСВ.

– У купу смо одиграли лоше и то им је олакшало посао, али гледао сам их у Турији, где су играли нерешено 1:1 и нису били ништа слабији од високопласиране Младости. Игарају добро, али су још увек без победе за бодове. Kада би тако остало и после недељне утакмице, били бисмо задовољни. Јер, због нагомилавања картона нећемо моћи да рачунамо на Алена Хасичића и Немање Јанковића, а због повреде на Стефана Малића. Kапитен Миодраг Пеленгић се вратио у прошлој утакмици, а сада ће конкурисати за тим и Димитрије Илић. Предстоји нам тешка борба и ако сене понови издање из купа, онда би могли да се вратимо непоражени, што и јесте циљ, рекао нам је тренер Војводине из Бачког Градишта Ото Барта.

Окршај 22. кола војвођанског „севера“ у Таванкуту судиће Апатинац Миодраг Ракић, а помагаће му Немања Васиљевић из Оџака и Никола Шћепановић из Kрушчића, док ће делегат ФСВ бити Зоран Мишковић из Остојићева.

Аутор: В. Јанков

Фото (В. Јанков): Капитен Војводине из Бачког Градишта Миодраг Пеленгић

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 14. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!