ВОЈВОДИНА (БГ) У НЕДЕЉУ ДОЧЕKУЈЕ KРИЛА KРАЈИНЕ, ДЕБИТУЈЕ НОВИ ТРЕНЕР ЛАЛИЧИЋ

Бачкоградиштанска Војводина у недељу од 16 сати дочекује Kрила Kрајине из Бачке Паланке. У питању је утакмица шестог кола војвођанског „севера“. Досадашњих пет окршаја нису били берићетни за Вошу, јер је укњижила само једну победу и са три бода је у „доњем дому“. Минулих сезона су у овом периоду такмичења, обично, били у самом врху табеле. То је и био разлог што су се Бачкоградиштанци и тренер Светозар Совиљ разишли. Свакако, не треба сву кривицу због тога сваљивати на тренеру, али струка прва испашта у оваквим и сличним ситуацијама. Јер, лакше је заменити тренера, него већину играча који нису испунили зацртано. Е сад, питање је да ли ће „шок терапија“ пробудити играче.

За свој деби у улози новог тренера Војводине, Горан Лаличић би више требао да буде психолог него тренер. За пар дана их не може фудбалски много окренути, али добром причом и припремом за утакмицу може. Поготово што су Паланчани дужници Воше из мнулог пролећа, када су однели цео плен из Бачког Градишта.

Три бода су „хлеб насушни“ за Војводину, а за тренера Лаличића би победа била додатна потврда да је направио прави потез што се усред сезоне прихватио незахвалног задатка. У свему би и искрени пријатељи Воше могли да помогну са трибине и спортским навијањем додатно инспиришу своје миљенике да пруже максимум на терену.

Суђење недељне утакмице у Бачком Градошту поверено је суботичком триу. Дејан Врана је главни судија, а помоћници су Борис Вуксановић и Саша Вукас, док је делегат ФСВ Драган Танкосић из Kарађорђева.

Фото (В. Јанков): Милош Рајачић је важна карика у екипи Војводине

Аутор: В. Јанков

Извор: https://www.srbijasport.net/

 

ОБЈАВЉЕНО: 16. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!