ВОЈВОДИНА ДОЧЕКУЈЕ У БАЧКОМ ГРАДИШТУ СТАРОГ ЗНАНЦА БАЈШУ

Вољом жреба, Војводина из Бачкој Градишта другу недељу заредом игра као домаћин. У недељу од 15 сати угостиће старог знанца Бајшу.

– Пошто смо дуго у војвођанској лиги, добро се познајемо и знамо да на чека тежак посао. Једноставно не лежи нам стил игре Бајше. Мораћемо да превазиђемо сопствене могућности да би укњижили победу, што нам је циљ. Јер, са две везане победе обезбедићемо мирнији наставак првенствене трке. Нећемо моћи да рачунамо на штопера Марковића, који изостаје због нагомилавања жутих картона, али нам се враћа Кораћ, који је из истих разлога апстинирао у минулој утакмици против Херцеговца. Очекујем беспоштедну борбу на терену, неизвесност око резултата и на крају нашу радост, рекао нам је прд окршај са Бајшом тренер Војводине Лазар Дабижљевић.

Градиштанци су после девет одиграних кола на седмом месту са 15 бодова, а Бајша је степеницу испод њих на табели са бодом мање. И то значи да се ради о изједначеним екипама, где нијансе одлучују о коначном исходу. Такве утакмице привлаче пажњу љубитеља фудбала, па се очекује да трибина у СЦ “Ђорђе Тапавица Џоја” буде добро попуњена, што би била додатна снага домаћим фудбалерима.

Суђење је поверено Немањи Малићу из Бачке Паланке, а асистираће му Никола Јакић из Бача и Драган Шево из Челарева, док ће функцију делегате ФСВ обављати Предраг Марковић из Суботице.

Фото: Старт Градиштанца Димитрија Илића

Текст и фото: В. Јанков

Извор: http://www.dnevnik.rs

ОБЈАВЉЕНО: 14. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!