ВОЈВОДИНА ИМА САМО ЈЕДНУ ЖЕЉУ: ОСТАНАК ЈОВАНА МИЛОШЕВИЋА

Драгољуб Збиљић открио примарну жељу у зимском прелазном року

 Приоритетни задатак Војводине у зимском прелазном року биће потписивање новог уговора са Јованом Милошевићем, најталентованијим играчем клуба и првим стрелцем прошлогодишњег првенства Европе за кадете.

То је у изјави за клупски сајт истакао први човек Војводине Драгољуб Збиљић, мада је јасно да је пред Новосађанима тежак задатак. До сада је Јован Милошевић упорно одбијао да потпише нови уговор, причало се да га детаљи само деле од селидбе у немачки Штутгарт.

Појавила се и понуда Црвене звездем, али Војводина је одбила да појача директног конкурента.

„Прелазни рок за нас почиње и завршава се само једним именом Јован Милошевић. Једини циљ који смо зацртали је потписивање новог уговора са највећим бисером српског фудбала и једним од најталентованијих младих нападача у Европи“, рекао је председник ФК Војводине Драгољуб Збиљић, истакавши да је верује да ће новосадска стара дама тај свој циљ остварити.

Како је раније истакао спортски директор Војводине Марко Јовановић клуб је младом нападачу понудио уговор какав не би могао да добије нигде у Србији.

„Ми смо понудили озбиљан финансијски уговор, који ниједан 17-годишњак не би могао да одбије у српском фудбалу. Тада смо сазнали да нису битне ни финансије, јер је Милошевићева жеља и даље била да оде у Немачку, и да се та идеја није променила од марта. Када смо ушли у клуб дошли смо пред свршен чин, али се и даље не предајемо и мислим да је за Јована Милошевића најбоље да остане у Војводини и да одавде оде као развијен играч као што су отишле наше највеће звезде – Красић, Јовановић, Качар, Тадић и многи други”, рекао је Јовановић.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 03. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!