ВОЈВОДИНА ИЗ БАЧКОГ ГРАДИШТА ДОЧЕКУЈЕ ХАЈДУК ИЗ СТАПАРА

Максималан учинак у прва два кола војвођанског „севера“ даје за право Војводини из Бачког Градишта да прижељкују победоносни хет-трик. Ипак, треба прво скочити, па онда рећи оп!

– Играмо добро, што је плод вредног рада преко недеље. Немамо проблема око ростера. Очекујем да нас минуле две победе нису понеле и да ћемо и против Хајдука из Стапара у недељу пружити максималан учинак на терену, што би нам омогућило да укњижимо трећу победу у низу, оптимиста је тренер Војводине из Бачког Градишта Лазар Дабижљевић. О ривалу немамо много информација, али победа у минулом колу против врло добре Младости из Бачког Петровца довољно казује да је реч о квалитетном саставу, који мора озбиљно да се схвати.

Неће Градиштанци играти у најјачем саставу, јер капитен Миодраг Пеленгић још увек издржава казну од четири меча због искључења у првом колу против Препорода, као и на Немању Јовића, који је службено у Француској. И док је то, у неку руку, за бригу, дотле је за понос голгетерски учинак Илије Ердељана који је на досадашње две утакмице постигао четири поготка, као и чињеница да је Стефан Кораћ уписао исти број асистенција. Наравно, и учинак осталих је на завидном нивоу, па су отуда победе у серији.

Окршај Војводина – Хајдук игра се у недељу о 16,30 сати, суђење је поверено Огњену Здрњи из Новог Жедника, помоћне судије су Петар Дражић из Бачке Паланке и Лука Трбојевић из Суботице док ће улогу делегата ФСВ овављати Александар Крајновић.

Фото (ФК Војводина Бачко Градиште): Стефан Кораћ се показао као право појачање за Градиштанце

Аутор: В. Јанков

Извор: Србија Спорт

ОБЈАВЉЕНО: 25. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!