ВОЈВОДИНА ИЗ БАЧКОГ ГРАДИШТА ГОСТУЈЕ У БАЧКОМ ПЕТРОВЦУ

Фудбалери Војводине из Бачког Градишта у недељу гостују у Бачком Петровцу, где их дочекује Младост. Биће то треће одмеравање снага Воше у актуелној сезони са „младосташима“. У претходна два, против туријска и апатинске, били су успешни, па сада сви размишљају о победничком хет-трику са имењацима.

– Неће нас заварати нешто слабији старт Петровчана. Уствари, то нам отежава посао, јер ће они сада уложити максимум труда да победе и ухвате прикључак са екипама из средине табеле. Али, ми смо спремни да се надигравамо са свима, поготово сада кад смо везали две победе и приближавамо се горњем делу табеле. Очекујем добру утакмицу у Бачком Петровцу, а што се резултата тиче жеља нам је да се вратимо непоражени. Неће то бити лако остврљиво, јер су Петровчани права домаћинска екипа и пред својим навијачимо пружају најбоље игре, али ми добро радимо и имамо разлога да се надамо, вели тренер Војводине Лазар Дабижљевић.

Петровчани су тренутно 14. на табели са само пет бодова, што не одговара квалитету клуба с дугом традицијом. Градиштанци су поправили утисак победама у последња два кола и тренутно су седми са 12 бодова. Нагомилавање опомена избацило је из строја Игора Дражића и Милоша Сикимића, што ће, свакако, ослабити Градиштанце, али имају они добар ростер и могућност да увек саставе добар тим спреман да се надиграва.

Недељна утакмца почиње у 15,30 сати. Суђење је поверено Драгану Тривуновићу из Сомбора, а помоћници су имењаци Милош Олујац из Куле и Молош Мартиновић из Сомбора, док ће улогу делегата ФСВ обављати Јован Илић из Новог Сада.

В. Јанков

Капитен Воше Миодраг Пеленгић и тренер голмана Слободан Бацковић – фото: В. Јанков
ОБЈАВЉЕНО: 29. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!