ВОЈВОДИНА ИЗ БАЧKОГ ГРАДИШТА ГОСТУЈЕ У СУБОТУ БАЧKОЈ 1901 У СУБОТИЦИ

Војводини из Бачког Градишта ове сезоне, баш, „не цветају руже“. Од осам утакмица, само су два пута победили и са шест бодова су у опасној зони војвођанског „севера“. Наредни изазов је у суботу у Суботици, где их дочекује наш најстарији клуба Бачка 1901. Биће то дерби „доњег дома“, јер су Суботичани 12. саосам бодова, а само степеницу испод њих Градиштанци са два бода мање. А минуле сезоне је међусобни окршај био дерби „горњег дома“.

– Имамо доста унутрашњих проблема и намера нам је да их у што краћем року ублажимо, а касније и потпуно отклонимо. Најбољи пример је недељна утакмица, коју смо сопственим грешакама изгубили. Истина је да је екипа из Бачког Петровца врло квалитетна, али су до победе дошли захваљујући нашим пропустима, где првенствено мислим на тактичку неисциплину. Али, свака утакмица је прича за себе. Окрећемо се новом изазову, вели тренер Војводине Горан Лаличић.

Суботичани имају предност домаћег терена и, условно речено, „само“ су половину досадашњих утакмица изгубили. Градиштанци нису освојили ни бод у гостима ове полусезоне. Можда је дошао тренутак промене. Ваља играти максимално борбено, тактички испунити све добијене задатке од тренера и оно „можда“ може да постане стварност. Наду никада не треба губити.

Суђење у суботу од 15 сати поверено је Немањи Kузмановићу из Kуле, коме ће асистирати Милош Мартиновић из Сомбора и Петар Станић из Врбаса, а делегат ФСВ је Шетар Ђедовић из Врбаса.

Фото (В. Јанков): Тренер Војводине Горан Лаличић, секретар Радомир Раковић и представник клуба Душан Бараћ пред утакмицу

Аутор: В. Јанков

Извор: https://www.srbijasport.net/

 

ОБЈАВЉЕНО: 07. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!