ВОЈВОДИНА ИЗ БАЧКОГ ГРАДИШТА ИЗГУБИЛА У АПАТИНУ

Један, али три бода вредан! На жалост Војводине из Бачког Градишта, ова изрека се односи на њиховог суботњег ривала Младост АПА из Апатина. „Младосташи“ су крај Дунава постигли једини гол у у 81. минуту преко Крунића, који је само два минута раније ушао у игру и донео свом тиму три бода.

На жалост, утакмица у Апатину је имала „црвени ток“. У 31. минуту су удаљени са клупе помоћни тренер домаћина Бранко Бурсаћ и предсравник Војводине Радомир Раковић због, како је наведено у записнику, због непристојних, увредљивих и погрдних речи и исти су наставили да се свађају трибинама!

– Као прво, помоћни тренер Апатинаца је мене вређао и подсетио да сам ја „кривац“ што су они пролетос служненим резултатом изгубили добивену утакмицу у Бачком Градишту, а не они који нису према прописима урадили они што су требали. Затим, наведено је да смо наставили да се свађамо на трибинама. Прво, где бих се ја усамљен свађао међу домаћим навијачима, који су, узгред, првих пола сата све време слали увредљиве поруке према нашој клупи. Друго, како је то судија видео шта се дешава на трибинама, када је његов задатак да прати дешавања на терену!? Толико о суђењу, вели секретар Војводине Радомир Раковић.

Нису само поменути званичници удаљени са терена. Штопер Воше Милутин Свилар је, после друге јавне опомене, „поцрвенео“ у 70, а исто због другог жутог картона у 84. минуту је пре времена у свлачионицу морао Апатинац Милан Солаћ. Уз то, домаћин је добио шест,а гости три жута картона. Све то казује колико је у суботу крај Дунава у Апатину било фудбала.

Дрес Војводине носили су следећи играчи: Козарски, Рајачић, Свилар, Драшко, Илић, Пеленгић (од 87 Михајловић), Тешановић, Киш, Проданов, Савков, Божић (од 76. Колаковић).

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 26. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!