ВОЈВОДИНА ИЗ БАЧКОГ ГРАДИШТА ЈЕДИНИМ РЕМИЈЕМ ЗАВРШИЛА ПОЛУСЕЗОНУ

Војводина из Бачког Градишта испунила је циљ на гостовању у Карађорђеву, јер су одиграли 1:1 (0:0) са Солунцем. Ова констација се намеће, јер је тренер Воше Лазар Дабижљевић пре поласка за Карађорђево нагласио да је првенствени циљ да се врате непоражени и са солидном бодовном зимницом окончају полусезону. Освојени бод им је омогућио да презиме на седмом месту, уз учинак од по седам победа и пораза и једним нерешеним резултатом. Речју, полусезона у знаку „седмице“.С обзиром да је пре почетка актуелне сезоне истакнут циљ пласман међу првих пет екипа, може се закључити да је могло и мало боље, поготово што су, вољом жреба, ове јесени одиграли утакмицу више као домаћини.  Са 22 освојена бода и гол разликом 32:31 заостали су само пет бодова иза циљног пласмана, што је лако надокнадиво.

Што се саме утакмице у Карађорђеву тиче, поред два поготка, било је још прилика испред оба гола. Домаћин је повео са 1:0 у 63. минуту голом Слијепчевића, а десетак минута касније изједначио је Славољуб Дабижљевић. Последњу прилику су имали Градиштанци у самом финишу утакмице, па због тога могу да жале што нису освојили цео плен.

Војводина је у Карађорђеву играла у следећем саставу: Шмит, Илић, Дражић (од 79. Сикимић), Марковић, Бркић (од 90. Лојовић), Дабижљевић, Кораћ (од 90. Копре), Пеленгић (од 90. В. Новаковић), Јанковић (од. 90. Селић), Радосављевић, Киш.

В. Јанков

Фото: ФК Војводина

Извор: https://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 19. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!