ВОЈВОДИНА ИЗ БАЧKОГ ГРАДИШТА НА ПОПРАВНОМ У БАЈШИ

Изгубљено се не може надокнадити, али се утисак може поправити. Речју, Војводина из Бачког Градишта не може надокнадити изгубљене бодове минуле недеље на свом терену од Kрила Kрајине, али добром игром и избегавањем пораза у Бајши може поправити утисак.

– Идемо у Бајшу да се надигравамо и покушамо да останемо непоражени, чиме бисмо задржали положај на табели. Међутим, и даље смо оптерећени кадровским проблемима. Истина, голгетер Братислав Јелић јеодрадио суспензију због искључења у Станишићу, али нам проблем задаје повреда голмана Боривоја Бабина. Још увек не знамо да ли ће се опоравити до суботе, када играмо у Бајши, на другог голмана Марка Бајта не можемо да рачунамо због обавеза на радном месту у војсци, а млађани Младен Бошњак због школских обавеза не тренира и није спреман, што се видело у недељу против Бачкопаланчана, кад је у другом полувремену заменио повређеног Бабина. Још увек не можемо да рачунамо на Немању Јанковића због суспензије после искључења против Апатинаца и на повређеног Давида Петровића, јадикује тренер Воше Ото Барта.

Пошто Бајша своје утакмице као домаћин игра суботом, а Воша недељом, Градиштанцима и то не иде у прилог. Иначе, утакмица у Бајши нема већи такмичарски значај, пошто је Војводина шеста са 42, а Бајша степеницу ниже на табели и бодом мање, али има значаја за престиж.

Суђење је поверено Људевиту Дудоку из Гложана, помоћници су Раде Kрнета из Бачке Паланке и Дејан Шолаја из Обровца, док је делегат Живко Бакић из Сомбора.

Аутор: В. Јанков

Фото (В. Јанков): Голман Боривој Бабин је шепајићи напустио утакмицу против Kрила Kрајине

Извор: https://www.srbijasport.net/

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!