ВОЈВОДИНА ИЗ БАЧKОГ ГРАДИШТА НЕ МОЖЕ БЕЗ ПРОБЛЕМА

Kад некога потера малер… Ова народна изрека могла би да се примени у случају фудбалера Војводине из Бачког Градишта. Из недеље у недељу прате их проблеми око играчког кадра. У недељу против Kрила Kрајине из Бачке Паланке пола тиме није у комбинацији.

– Не кукамо, јер се можда личне ствари дешавају и нашим ривалима, али нас боле наше ране. Данијел Солдат има здравствених проблема и још увек је на испитивању. Давид Петровић је повредио примицач и за његаје сезона завршена. Срђан Радојковић је повредо мишић листа у Сенти и још увек није спреман. Немања Јанковић је искључен против Апатина, где смо за зеленим столом добили бодове,али смо њега изгубили за четири утакмице. У минулом колу је искључен Братислав Јелић, суспендован је једну утакмицу, што значи да ни на њега у недељу не можемо да рачунамо. Али, то не значи да не идемо на победу. Саставићемо тим који ће, верујемо уз максимално залагање, моћи да одговори задатку на терену, штоће нам омогућити да задржимо високо четврто место на табели, рекао нам је пред утакмицу са Бачкопаланчанима тренер Воше Ото Барта.

Утакмица Војводина – Kрила Kрајине игра се у недељу од17 сати.Суђење је поверено Апатинцу Миодрагу Ракићу, коме ћепомагати Марко Маравић из Црвенке и Душан Лукић из Сомбора, а делегат је Славиша Иванишевић.

Аутор: В. Јанков

Фото (В. Јанков): Враћа се капитен Воше Миодраг Пеленгић

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 07. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!